ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ

Use your card - Easybike

Για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων θα πρέπει να εγγραφείτε ως συνδρομητής παραλαμβάνοντας την ηλεκτρονική κάρτα EasyBike. Ενναλακτικά, εφόσον επιθυμείτε περιστασιακή πρόσβαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα στους σταθμούς ενοικίασης ή και στο site on-line ώστε να αποκτήσετε έναν κωδικό περιορισμένης χρονικής διάρκειας που θα σας επιτρέψει να παραλάβετε ένα ποδήλατο από οιποιονδήποτε από τους σταθμούς.

H εγγραφή σας ως συνδρομητής του συστήματος μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συστήματος καθώς και στα εξουσιοδοτημένα σημεία εγγραφής του Δήμου. Για την  εγγραφή σας είναι απαραίτητη η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα παραλάβετε  την ηλεκτρονική κάρτα EasyBike. Η ηλεκτρονική σας κάρτα EasyBike είναι προσωπική και μπορείτε να την «γεμίζετε» οποιαδήποτε στιγμή με χρήματα που αντιστοιχούν σε άυλο χρόνο χρήσης ο οποίος στην συνέχεια θα καταναλώνεται ανάλογα με την χρήση σύμφωνα με τον τρόπο χρέωσης του συστήματος.

Φροντίζετε να έχετε πάντοτε την ηλεκτρονική σας κάρτα EasyBike "φορτισμένη" με χρόνο χρήσης προκειμένου να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα. Μέσα από το website στον προσωπικό σας λογαριασμό (EasyBike account) μπορείτε να ενημερώνεστε κάθε στιγμή για το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας σας.

Εφόσον είστε περιστασιακός χρήστης μέσα από το EasyBike account μπορείτε να ενημερώνεστε για τους τρέχοντες και προηγούμενους προσωρινούς κωδικούς περιορισμένης χρονικής διάρκειας που έχετε εκδώσει.